Hoppa till innehåll
Hem » Bokrelease på IHM Business School

Bokrelease på IHM Business School

29 maj kl. 15:30 – 17:30

Varmt välkommen till IHM Business Schools lokaler, Warfvinges väg 39, 104 25 Stockholm. Du kan anmäla upp till 3 personer inklusive dig själv till eventet.

Release boken
Försäljning – metoder, modeller och säljteknik

Vi kommer presentera etablerade kunskaper och erfarenheter samt kommer med nya insikter om metoder och modeller. META-Situationsanpassad försäljning och Affärskartan introduceras som nya viktiga ramverk och säljverktyg. Du kommer få ta del av en marknadsundersökningens för att ta reda på vilken betydelse och status försäljning som yrkesområde och affärsprocess har inom svenskt näringsliv.

Vad tycker VD, försäljningschef och säljare om försäljningens betydelse & status i Sverige?

  Boken Försäljning – metoder, modeller och säljteknik är en ny heltäckande bok inom det viktiga området försäljning. Boken riktar sig till alla som är intresserade av och vill lära dig mer om modern försäljning. Boken är avsedd som lärobok för högskolor, affärsskolor, yrkeshögskolor samt för vidareutbildningar inom svenskt näringsliv. Den omfattar 450 sidor, uppdelade i 8 delar och 19 kapitel samt bilagor.

  Försäljning inleds med försäljningens bakgrund och historik, därefter grundläggande affärsförståelse följt av strategisk säljplanering, försäljningsmetoder och processer. Boken introducerar META – Situationsanpassad försäljning, ett nytt taktiskt verktyg för val av optimal säljmetod. Det operativa säljarbetet beskrivs med alla välkända säljtekniker. Till sist presenteras försäljningens villkor och vilka kompetenser som bygger upp en säljares yrkesskicklighet.

  Här kan du läsa mer om boken

  Tid: Varmt välkommen torsdagen den 29 maj kl. 15:30-17:30
  Vi startar: Mingel startar 15:30, eventet börjar 16:00
  Plats: Vi ses på IHM Business School, Stockholm. Warfvinges väg 39
  Kostnad: Releasefesten är kostnadsfri, anmälan är bindande.

  Varmt välkomna till en eftermiddag om försäljning

  Teamet på Norval
  Säljarna – författarna Roberto Picornell och Anders Torelm
  Förläggande redaktör, Sanoma Utbildning Karin Sörensen