Hoppa till innehåll
Hem » Intervjuer

Intervjuer

Alexander Rhawi
Account Manager

Hur lättläst tyckte du boken var?
Boken är enkel att förstå och har gett mig en samlad bild om hela försäljningsområdet. Verkligen en bibel om hela försäljningsområdet och förvånande enkel att läsa. Ordlistan var verkligen bra för att lära sig förstå vad allt betyder i en affärsvärld.

Vad tyckte du om innehållet i Försäljning – metoder, modeller och säljtekniker?
Säljhjulet med försäljningsteknikerna var väldigt bra beskrivet och nyttigt. Här har jag verkligen fått hjälp för mig själv att skapa en röd tråd för mina säljsamtal.
Det som verkligen stack ut var META Situationsanpassad försäljning som verkligen gav mig en insikt hur jag kan situations anpassa kundmötet. META Situationsanpassad försäljning hjälper mig att hitta rätt nivå hos kunden och hur jag ska ”bygga” säljsamtalet på rätt nivå.  

Skulle du rekommendera boken och i så fall varför? 
Ja, definitivt. Den är för alla som vill bli vassare och utvecklas som säljare. Lättläst och bra med exempel från verkligheten. Jag gillar reflektionsfrågorna efter varje del som gör att jag utmanar mig själv och verkligen ser vad jag är bra på och vad som kan förbättras.  

Övrigt
En grymt bra bok som innehåller det mesta och som varje säljare borde läsa!

Lukas Mattsson
Account Manager

Vad tyckte du om att läsa boken Försäljning – metoder, modeller och säljteknik?
Boken gav mig ett mycket bra övergripande bild vad försäljning egentligen är. Materialet är mycket omfattande med många bra teorier, modeller och praktiska verktyg.

Vilken praktisk nytta har du av innehållet som säljare?
Främsta nytta är att jag nu vet hur jag ska gå till väga före, under och efter säljsamtalet. För mig skapar det en bra struktur och ramverk som ger en trygghet.

Nu förstår jag hela säljprocessen och veta vilka säljtekniker jag ska använda och när. Det ger mig en systematik för hur jag ska bedriva min försäljning på taktiskt och operativt. Boken har ökat min insikt och mina möjligheter att påvisa värde för min produkt.  

De är många metoder, modeller och säljtekniker som du läst om i boken, hur har du fått nytta av dessa?
Att kunna använda de olika metoderna har gett stöd i att kunna ta beslut hur jag ska arbeta som säljare. Både rent praktiskt och när jag planerar mitt säljarbete. Säljteknikerna ger mig en systematik i dialog med kunden och hjälper mig i olika affärssituationer.

Skulle du rekommendera boken och i så fall varför? 
Absolut, det ger en mycket bra samlad bild om försäljning som. Exempel i boken ger mig stöd i att förstå helheter och jag kan använda den som en handbok. Jag gillar verkligen ordlistan som gör det enkelt att förstå.

Övrigt
Boken ger en bra introduktion och författarna har lyckats fånga ett komplext ämne och gjort det tydligt och förståeligt.

Patrik Wohlfeil
Management konsult

Vad tyckte du om boken Försäljning – metoder, modeller och säljteknik?
Att 100% av bolags och organisationers intäkter kommer från antingen försäljning eller marknadsföring, är en sanning som många känner till. I området marknadsföring finns det gott om litteratur och förmedlade insikter.

När det kommer till området försäljning så finns det en hel del att välja mellan. Men merparten av den litteraturen är antingen för grund eller för smal med tillhörande komplexitet så budskapet blir svårt att omsätta i verkligheten. Detta fram tills nu!

Med gemensam dokumenterad erfarenhet har Roberto och Anders lyckat med att ta fram en bok som varje ny säljare borde läsa, varje säljchef borde kunna utan och innan och för en managementkonsult som mig själv.

En bok som kommer underlätta för mig att lära ut och ge kursdeltagare en djupare och mer praktiskt användbar kompetens för att kunna blir framgångsrika i försäljnings världen.

Mycket bra jobbat med att ta fram denna bok – Tack!

Förhandsboka din bok här
Just nu får du 15% i rabatt som tack för att du förhandsbokar, ordinarie pris 620 SEK du betalar 530 SEK inkl. moms

Frakt tillkommer om 99 SEK inkl. moms inom Sverige